Aanmelden

Loop jij vast in je dagelijks leven en ben jij op zoek naar hulp? Bij Mij een Zorg helpen wij je graag. Voordat we een kennismakingsgesprek met je inplannen, is de eerste stap contact opnemen met jouw gemeente. Vanuit de gemeente wordt een jeugdconsulent of WMO- consulent aan jou gekoppeld. De consulent kan jou dan weer doorverwijzen naar onze organisatie. 

In sommige gevallen is er een indicatie vanuit de gemeente aanwezig. De gemeente stuurt ons dan een bericht waarop wij telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Als er nog geen indicatie aanwezig is kunnen wij ondersteuning bieden bij het aanvragen hiervan.

Gecontracteerde zorg

Wij zijn een gecontracteerde zorgaanbieder binnen verschillende gemeenten in Friesland en Groningen voor zorg vanuit de WMO. Daarnaast zijn wij een gecontracteerde zorgaanbieder binnen het RIGG, voor zorg vanuit de Jeugdwet. Financiering van onze zorg is mogelijk vanuit Zorg in natura, op indicatie vanuit de gemeente. 

Kennismaking

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je kennismaken met de organisatie en wij met jou. Daarna krijg je de ruimte om na te denken of je zorg wilt ontvangen van ons. Andersom denken wij na over jouw ondersteuningsvragen en wordt beoordeeld of wij deze in samenwerking met jou kunnen beantwoorden. Wanneer beide partijen akkoord gaan en de indicatie rond is start de begeleiding.

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanvragen van een indicatie of vragen hebben over andere zaken, neem dan gerust contact met ons op.