Het is weer eens zo’n dag….

Het lukt je niet om de boel te structureren, je huishouden op orde te brengen of je emoties te reguleren. Herken je dit en zoek je naar een oplossing? Dan willen wij je graag helpen. 

‘Jij bent oké zoals je bent’.

Dat is het motto van Mij een Zorg. Wij zijn er voor jou en bekijken samen met jou wat bij jou past en welke mogelijkheden er zijn. Dit doen we door naast je te gaan staan zodat jij je veilig kunt voelen in je eigen omgeving. Wij hebben vertrouwen in jouw mogelijkheden en talenten. Door te werken met humor, een positieve insteek en een laagdrempelige sfeer krijg jij ook steeds meer vertrouwen in jezelf. Je zult merken dat je veel meer kunt dan je denkt!

Voor wie?

Kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychische problemen (die eventueel voortkomt vanuit één of meerdere stoornissen en waarbij vaak sprake is van een dubbele diagnose) kunnen bij ons terecht. Wij bieden ambulante (gezins-)begeleiding. Dit betekent dat wij bij jou thuiskomen en samen met jou gaan onderzoeken wat je ondersteuningsvragen zijn. Mocht deze vraag bijvoorbeeld op jouw school of werk liggen, komen wij daar. Ben jij in behandeling of heb jij behandeling nodig, hanteren wij een integrale aanpak en bieden wij een ondersteunende rol in het bewandelen van deze route met jou.

Ondersteuning bij
Lees meer

Ambulante begeleiding
Lees meer

Dit zijn Wij
Lees meer

Visie en Missie
Lees meer

Aanmelden
Lees meer

Contact
Lees meer